Bij Dikkie, voor een prikkie!

Werkfruit / bedrijfsfruit

Groente en fruit op t werk heeft vele voordelen, het is namelijk niet alleen gezond en lekker, maar het ideale tussendoortje voor op het werk waardoor uw werknemers zich fitter, gezonder en vitaler zullen voelen. U zal merken dat uw bedrijfsimago en de productiviteit zal verbeteren.

Wist u dat fruit op t werk een fiscaal voordeel heeft? Het is namelijk loon in natura en dit heeft een nihil waardering waardoor u hier geen loonbelasting over hoeft te betalen.

Wat voor aanbod hebben we beschikbaar?

Groente: Cherry Tomaat, Tomaat, Snack Paprika, Paprika, Mini Komkommer, Komkommer, Waspeen etc.

Fruit: Mandarijn, Appel, Sinaasappel, Peer, Meloen, Druiven, Kiwi, Grapefruit, Banaan, en Mineola. Ook zijn er in het seizoen bijvoorbeeld. Pruimen, Perziken, Nectarine aardbeien etc. te krijgen.

Wekelijks kan u aangeven hoeveel stuks u van ieders wilt ontvangen en op welke dag. We bezorgen namelijk 2 x per week zodat u alles lekker vers kan houden. Wilt u een keer overslaan, dat kan. We zouden graag uiterlijk 2 werkdagen dit willen weten voor de levering.

Ook kunnen wij voor uw zieken werknemers fruitmanden/dozen verzorgen. In een straal van 5 kilometer rond om Tilburg/Kaatsheuvel bezorgen we zelf. Mocht dit buiten onzer regio zijn dan maken wij fruitdozen die geschikt zijn om met de post te versturen. Dit kan door heel Nederland met uitzondering van de wadden eilanden. We versturen dit met DHL of PostNL.